Havanezer

Meer informatie

Love Her Madly Coeur De Masaï - Nani

Klik op de foto voor meer foto's van Nani.

Franse Coeur De Masaï hondjes zijn een verhaal apart, maar nu blijkt dat deze Franse Cubanen ook nog eens zeer verslavend zijn! Eerst kwam in september 2013 Sophie bij ons wonen en nu dus ook haar nichtje Nani. Sophie is zo'n lief, gezond en mooi hondje en de reden dat ik voor een tweede Coeur De Masaï Française ben gegaan. Nani is geboren op 1 juni 2015 in dezelfde kennel als mijn Sophietje dus.

Over Nani zou ik heel kort kunnen zijn: ik ben helemaal verliefd! Ze is over het algemeen geen druk hondje, maar heeft wel haar gekke momenten. Als een dolle door het huis rennen, andere honden plagen en daarna het liefst bij me in de nek komen slapen. Al is ze nog heel jong ze kan soms heel serieus kijken. Je zou denken dat ze een stuk ouder is eigenlijk, zo'n flair heeft ze over zich.

Een ander ding waar ik gek op ben is haar natuurlijke voorliefde voor het apporteren. Al mijn honden hebben moeten leren wat de bedoeling van het spel is: ik gooi en jij brengt de bal terug. Meestal willen ze in begin het liefst met het balletje vandoor gaan. Niet Nani! Ze is al een prof zonder enkele moeite van mijn kant. Mijn ballengek Fedja heeft een zware concurent gekregen en moet snel zijn en goed opletten wil hij de bal nog te paken krijgen. Deze kleine dame gaat hem scherp houden. Er is een video van haar in de galerij te vinden waarin ze haar kunsten vertoont.

Ze heeft een heerlijk gelijkmatig karakter, is niet ergens snel van onder de indruk, maar ook niet roekeloos. Ze en Pepe zijn beste vrienden en kunnen urenlang met elkaar spelen. Verder is Nani gek op pupjes in huis. Ze is zeer geduldig met ze zoals op de foto hiernaast te zien waarop een van Sasha's pups tijdens het spelen met Nani zo bovenop haar in slaap is gevallen.

Schouderhoogte 24 cm / gewicht 5,4 kg

Gezondheidsonderzoeken:

PL (Patella Luxatie) - vrij 0/0
PRA Cataract - vrij 22.06.2016
Hart (Doppler/echo) onderzoek: vrij van aangeboren en erfelijke afwijkingen 05.05.2017
Maligne Hyperthermie - vrij
Hemofilie A - vrij

Kleur en vacht DNA test: Ay/at, Em/Em, B/b, KB/ky, S/sp, F/f, c/cStamboom NaniOudersGrootoudersOvergrootouders
Love Her Madly Coeur De Masaï
Great Blue Song Coeur De Masaï
Lindo Sanz Peraza
Fly Sanz Peraza
Alegria De Danzon De Belin
Esipata Verity Coeur De Masaï
Lindo Sanz Peraza
Diakao Choco Coeur De Masaï
Gentille Mogwaï Coeur De Masaï
Cap Maure
Mystykalsky Dailay
Lola
Exquisite Erin Lady Coeur De Masaï
Djambo Kenya Coeur De Masaï
Chanel Dix Neuf Coeur De Masaï